Tjenester

Her får du en oversikt over noen av de tjenestene TR Båt & Fritid tilbyr, men det er en grunn til at vårt slagord er “Vi hjelper deg med det meste!”. For vi gjør faktisk det! Ta kontakt for å finne ut hva vi kan gjøre for akkurat deg. Prøv oss! Det vil lønne seg!

Reperasjon av båt på brygga:

I tillegg til våre verksted tjenester har vi en service bil som tilbyr reperasjon av båt på stedet, enten du er turist og ligger i gjestehavnen eller om du fastboende og har båten din på en annen brygge lokalt. Dette forutsetter jo selvfølgelig at det lar seg gjøre å reparere mens båten er på vannet. Men vi kommer gjerne på befaring. Vi oppererer med en av markedets billigste timepriser (kun 590 kr eks. mva.) Men vi kan også gi deg fastpris hvis dette er ønskelig.

Finne riktig plentraktor?:

Stor plen? usikker på hvilken maskin som passer deg og området ditt best? Vi kommer gjerne på befaring for å kunne gi deg rådene som gir deg grunnlaget til å velge maskinen som passer best for deg!

Sesong lagring av hagemaskin:

Hos oss kan du få sesong lagring av din hagemaskin, vi har flere pakker man kan velge mellom fra enkel lagring til full pakke med transport og service. Vi kan også kombinere hagemaskin og snøfreser så bytter vi maskinene for deg når sesongen skifter. Se prisliste under:

Sesonglagring gressklipper basic (kun lagring uten service) 490,-

Sesonglagring gressklipper pluss (Lagring og service) 1090,-

Sesonglagring plentraktor basic (kun lagring uten service) 990,-

Sesonglagring plentraktor pluss (Lagring og service) 1990,-

Pris tilegg for frakt til og fra finner du i kolonnen på høyre side.

Sesong lagring av snøfreser:

Hos oss kan du få sesong lagring av din snøfreser, vi har flere pakker man kan velge mellom fra enkel lagring til full pakke med transport og service. Vi kan også kombinere hagemaskin og snøfreser så bytter vi maskinene for deg når sesongen skifter. Se prisliste under:

Sesonglagring snøfreser basic (kun lagring uten service) 750,-

Sesonglagring snøfreser pluss (Lagring og service) 1540,-

Priser for hjemkjøring:

(gjelder både ved salg og sesonglagring)

< 10 km = 450,-

< 20 km = 550,-

< 30 km = 650,-

< 40 km = 750,-

< 50 km = 850,-

< 60 km = 950,-

< 70 km = 1050,-

< 80 km = 1150,-

< 90 km = 1250,-

< 100 km = 1350,-

Ved transport over 100 km bruker vi fraktselsapet Norlines, da gjelder deres egene priser. Ta kontakt for et uforpliktende frakt tilbud.