Om oss

TR Båt & Fritid ble etablert i 2008, vi har siden den tid jobbet hardt for å kunne levere kvalitetsprodukter fra kjente merker i kategoriene Båt, ATV/UTV, Hagemaskin, Snøfresere og Utstyr.
Vi er autorisert forhandler og verksted for de fleste merkene vi selger, dette gjør at vi kan reparere og serve våre produkter raskere og mer effektivt da vi gjør det meste “in house”!

Vi er behjelpelig med det meste innen båt, hagemaskiner og ATV. Hos oss er det å yte god service det viktigste! Vi har stort utvalg innen gressklippere, plentraktor, snøfreser, kantklippere, trimmere, atv, utv, båt utstyr, båtmotor, andre hagemaskiner og utstyr.

Hagemaskin og snøfreser: Vi er autorisert forhandler og verksted for hagemaskiner/snøfreser fra MTD, Cub Cadet, Briggs & Stratton og Yanmar.

Båt motor og båt utstyr: Vi er autorisert forhandler og verksted for Båt, Båtmotor og båtutstyr fra Vetus, AlloyCraft og Hidea, men vi leverer også utstyr fra flere andre kvalitetsmerker som Sleipner, Ilas, SidePower og mange fler.

ATV/UTV og Utstyr: Vi er autorisert forhandler og verksted for ATV og UTV fra CFMoto. 
Vi leverer også et bredt spekter av ATV utstyr fra flere kjente merker. Blant annet til jakt, hogst, agri, gårdsdrift, hest og mye annet.

Sesonglagring: Lite plass? Vi tilbyr sesonglagring av hagemaskiner og snøfresere, her finnes det flere pakker og velge mellom. Alt fra bare lagring til henting, lagring, service og levering.

Velkommen til oss for en hyggelig handel! 
Åpningstider i vår butikk: 
Mandag-Onsdag og Fredag: 08-16 
Torsdag: 08-18 Lørdag: 10-14