15. mars 2020

Informasjon Koronavirus

Under finner du generell Informasjon Koronavirus:

Vi tar korona-viruset på alvor hos TR Båt & Fritid. Derfor har vi innført retningslinjer for våre ansatte for å unngå smittespredning, og øke tryggheten.

Vi holder inntil videre åpent, og håper at det ikke blir nødvendig å stenge butikken. Vi ønsker ikke å utsette våre ansatte eller kunder for risiko og kan derfor se oss nødt til å stenge butikken på kort varsel. Dette vil vi gi beskjed om på vår Facebook side og vår nettside. Følg med og klikk liker på vår Facebook side for å få informasjon fra oss fortløpende. Vi vil også gjøre oppmerksom på at vi vil til enhver tid følge myndighetenes råd og gjeldende tiltak.

Vi ber våre kjære kunder om å respektere myndighetenes råd og våre ansatte.

Slik bidrar du til å forebygge smitte

God håndhygiene og gode hostevaner reduserer smitte ved alle luftveisinfeksjoner.

  1. Vask hendene ofte. Såpe og vann er effektive virkemidler for å forebygge smitte. Vask hendene grundig etter hosting, nysing og etter kontakt med overflater som ofte tas på.
  2. Bruk papirlommetørkle hvis du må nyse eller hoste. Bruk eventuelt albuekroken for å unngå smitte dersom papirlommetørkle ikke er tilgjengelig. Vask alltid hendene etterpå.
  3. Bruk hånddesinfeksjon med alkoholholdige midler dersom du ikke har mulighet til å vaske hendene. Gni inn hender og håndledd til huden blir tørr.
  4. Hold god avstand til andre. Ha minimum 1 meter avstand fra andre, også når du handler. Unngå håndhilsing og klemmer.

Les mer på FHI sine sider her.