20. mars 2019 Endelig tilgjengelig i Norge!

Endelig tilgjengelig i Norge!

Vi vil fra 2019 levere båter fra Alloycraft og motorer fra Hidea, begge disse merkene har gjort det stort på blant annet det Australske markedet og er nå endelig klart for det europeiske markedet. Interessen fra markedet er enorm da man kombinerer solide aluminiumsbåter, med smarte løsninger og motorer med innovative systemer med en meget hyggelig pris og 5/3 års garanti!

ALLOYCRAFT

Alloycraft har over flere år levert flotte båter til det australske markedet og nå står Europa for tur. Om man trenger en liten båt til hytta, båt for hobbyfiske eller en liten familie båt har Alloycraft modellen som passer for deg.

Båtene fra Alloycraft er unike og har et meget gjennomført og gjennomtenkt design. J-serien kan blant annet leveres med et stort utvalg av ekstrautstyr som for eksempel kastedekk for hobbyfiskere og “LiveWell” tank.

Alle Alloycraft modellene leveres med 3 års garanti!

SE ALLE BÅT-MODELLENE HER

HIDEA

Hidea er verdens raskest økende merke når det kommer til utenbordsmotorer og har levert motorer i en årrekke til de fleste store markedene i verden. Nå er de endelig tilgjengelig i Skandinavia!

Hidea leverer et komplett sortiment av motorer fra 2,5 til 60 hk og større motorer er på vei.

Alle Hidea båt motorer leveres med hele 5 års garanti!

SE ALLE MOTORMODELLENE HER

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *