CFMoto som sponsor av Femundløpet!

Ikke bare Femundløpet er 30-års jubilant, men det er også vår nye samarbeidspartner CFMOTO. Avtalen er tre-årig og har en årlig verdi på seks-sifferet beløp for Femundløpet.

CFMOTO er verdens raskest voksende ATV-merke og har siden 2013 vært ledende i Sverige. Med uovertruffen kvalitet og konkurransedyktige priser tilbys et komplett utvalg på 400-1000cc. I 2018 var CFMOTO det tredje mest solgte ATV/UTV merke i Norge.

CFMOTO har vært markedsleder i 6 år i Sverige, og ble det 3. største merket i Norge i 2018. Det er 2000 ansatte på fabrikken i Kina med ett godt nettverk og delesystem.

-Vi har vekstambisjoner. Når vi ble presentert for Femundløpet ble det fort avklart at vi ønsket å satse inn mot et for oss et litt ukjent men spennende og voksende marked. Tynset Bil & MC er vår lokale forhandler som 1.januar 2019 startet opp med CFMOTO i tillegg til Polaris. Vi stiller med syv ATV-er som skal sikre hundespannene fram til start, sier Max Remi Skøyum, Salgssjef i Norge.  I tillegg stiller vi og Tynset Bil & MC AS med to ATV-er som sammenlagtpremie for løpene 2018 og 2019 i klassene F450 og F650. Jeg gleder meg som en unge til å være tilstede og oppleve hele Femundløpet, sier Max Remi Skøyen.

-For Femundløpet betyr det mye å få med en partner som ser verdien av et langsiktig samarbeid. ATV/UTV blir mye brukt under barmarkstrening med hundene. Kvalitet på karosseri, motor og bremser er viktig. At prisen er ca.1/3 billigere enn andre sammenlignbare merker har også betydning, sier daglig leder i Femundløpet Jon Anders Kokkvoll.

Jeg vil samtidig benytte anledningen til å takke Polaris for samarbeidet de siste årene, sier Kokkvoll.